zaterdag 31 oktober 2015

Kerst in pastel bij Time for Magnolia!

Hoi Allemaal,
 
Het is weer tijd voor een nieuwe kerstchallenge bij Time for Magnolia. De uitdaging deze keer is om pastelkleuren te gebruiken op je kerstkaart.
Voor deze challenge heb ik de super schattige  "It's cold outside Tilda" ingekleurd, ben helemaal weg van deze stempel!
Als je het leuk vind kun je een kijkje nemen op het Time for Magnolia blog om de creaties van de andere DT-leden te bewonderen en het zou helemaal leuk zijn als je gezellig mee doet met de challenge!
Fijn weekend!

Liefs,
Wendy

9 opmerkingen:

 1. Een prachtige creatie Wendy, heeel mooi deze kleuren en alle mooie details die je hebt gebruikt, werkelijk schitterend.
  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldigggggg....wat kun je hier nog meer zeggen dan in 1 woord geweldig!
  Fijne zondag, xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige kaart heb je gemaakt Wendy. Ik speur naar je basiskaart, maar die is door alle details nauwelijks meer te zien haha! Maar een Wendy-kaart zonder alle mooie details kan natuurlijk niet: je hebt alles weer fantastisch bij elkaar gezocht. Een plaatje!

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een schitterende creatie gemaakt Wendy, lekker vol en veel moois te zien,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super mooi deze winter creatie wendy en de stempel is zeker mooi ik heb net de nieuwe besteld met het sneeuwpopje in de hand vind ik ook zo gaaf

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is so beautiful. The soft blue is gorgeous as are all your embellishments. A card with real wow factor. I am now following your blog so I can come back and admire your creations.
  Hugs Sharon. x

  BeantwoordenVerwijderen