zaterdag 19 december 2015

"CAS or Fully loaded" bij TFM en Gastdesigner call!!

Hallo Allemaal!

Ja je ziet het goed, dit is echt een kaart van mij haha. Voor de nieuwe challenge bij Time for Magnolia "CAS or fully loaded" ben ik uit mijn comfort zone gestapt en heb voor het eerst een CAS (clean and simple) kaart gemaakt. Ik vond het echt een uitdaging omdat je bij deze stijl meer rechte en strakke vormen gebruikt en natuurlijk zo min mogelijk versieringen. Net het tegenovergestelde van wat ik normaal doe. Maar uiteindelijk ben ik wel tevreden over het resultaat, ik vind de stempel op deze manier wel heel goed uitkomen. Maar de volgende kaart maak ik wel weer in mijn eigen vertouwde stijl hoor ;) Ik heb deze keer op kraft ingekleurd met Prisma potloden. Zo leuk om te doen en het geeft net een ander effect dan op wit papier. Het schulprandje heb ik gemaakt met een randpons van Fiskars.

Doe je ook gezellig mee met deze leuke challenge? Je hebt 3 weken de tijd i.v.m. de feestdagen dus dan heb je rustig de tijd om een kaart te maken. Ook is er weer een Gastdesigner call! Lijkt je het gezellig en leuk om 3 maanden onze gastdesigner te worden? Doe dan mee aan deze challenge en zet GD achter je naam. Wie weet wordt je onze nieuwe tijdelijke collega voor 3 maanden. Hieronder nog even de voorwaarden op een rijtje:

Oproep voor gastdesigners!
Op dit moment hebben wij drie geweldige gastdesigners en hun termijn is bijna ten einde. Wij willen graag voor de volgende Gastdesignerperiode nieuwe gastdesigners de kans geven om ongeveer drie maanden lang in de spotlight te staan op ons challengeblog. Lijkt het je een uitdaging om voor deze periode mee te werken aan onze challenges? Lees dan vooral de voorwaarden voor deelname hieronder en we hopen je dan te mogen verwelkomen als gastdesigner voor de periode 6 februari 2016 t/m 30 april 2016 (challenge 116 t/m 122)! Daarna kiezen wij via een nieuwe oproep de gastdesigners voor de volgende periode.

Voorwaarden om mee te doen aan Gastdesigner call (±3 maanden):
* Je moet uiteraard een passie hebben voor Magnolia en een eigen blog waar je je kaarten/creaties showt.
* Je gaat een verbintenis van ± drie maanden (7 challenges) aan als gastdesigner bij TFM.
* Je hebt de tijd om elke twee weken vanaf 6 februari t/m 30 april (challenge 116 t/m 122) een kaart/creatie te maken (voor onze reguliere challenges) op basis van een opgegeven thema.
* Je kan mooie scherpe foto's maken van je creatie.
* Als je mee wil doen aan onze Gastdesigner call, doe dan mee aan deze challenge #113 "CAS or Fully loaded" en voeg dan "GD" achter je naam wanneer je je kaart inlevert voor deze challenge via Inlinkz.
* Ons DT-team bezoekt dan ook je blog om te zien wat je nog meer maakt en op basis van de opgegeven gastdesigners kiezen wij een top 3 die voor deze periode gastdesigner mogen zijn.
* De winnende gastdesigners worden bekend gemaakt tijdens het bekendmaken van de winnaars van challenge #113 op vrijdag 8 januari 2016. 

 
Allemaal een heel fijn weekend en bedankt voor je bezoekje!
Liefs,
Wendy

9 opmerkingen:

 1. Heel anders dan normaal voor jou, maar ook erg mooi hoor.
  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze komt zeker heel mooi uit zo op je eenvoudige, maar mooie kaartje! Leuk toch om eens wat anders te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik ben blij dat ik zit Wendy, shocking deze CAS-kaart van jou whahhaaaa! Maar wat is ie super leuk en zo gaaf ingekleurd, vaker doen hoor!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf! inderdaad iets heel anders voor jou doen, maar echt super mooi gedaan.
  Prachtig ingekleurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Wendy,
  wat een superleuke kaart, ik vind het inkleuren op Kraft heel erg mooi en je kaartje is echt top!
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt knap dat je zo buiten je comfort-zone ben gestapt! En het resultaat is zo mooi!!! Tof dat je op kraft hebt gekleurd, dan knalt deze mooie Tilda nog veel meer! Fijn weekeinde, liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik moest inderdaad even goed kijken of ik wel op het juiste blog zat. Maar ook dit gaat je goed af hoor, ik vind het een mooie kaart geworden, vooral door het mooie kleurwerk op craft. Toch zie ik wel weer uit naar je eigen stijltje!

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik dacht, zit ik wel bij Wendy, ha,ha, echt buiten je comfort zone, MAAR WAT IS DEZE OOK SUPER LEUK< EN PRACHTIG INGEKLEURD!
  en toch is het leuk he? om er eens buiten te treden.
  Hele fijne dagen Wendy, en de beste wensen voor 2016.
  Hartelijk bedankt voor al je bezoekjes van het afgelopen jaar!
  liefs van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit stempeltje vind ik toch zo leuk, met dat kleine sneeuwpopje!
  En hele leuke uitdaging voor een keer, zo'n kaartje te maken Wendy!
  Maar zie toch ook heel graag je bomvolle kaarten hoor!
  Fijne Feestdagen Wendy.....xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen