donderdag 7 maart 2019

Terug van weggeweest...

Hallo allemaal!

Na een hele lange tijd heb ik eindelijk weer een kaartje gemaakt. Ik zag dat het een jaar geleden is dat ik mijn laatste kaart gepost had! Helaas kwam het door ziekte dat ik een tijd niet meer heb kunnen knutselen en ook geen energie had om te bloggen. Gelukkig gaat het nu weer goed en heb ik ook weer inspiratie.Van de week ben ik aan de slag gegaan met deze lieve nijlpaardjes van Clearly Besotted. Ik had ze nog ingekleurd liggen en vond het leuk om ze op een schudkaartje te verwerken. Deze leuke "happy birthday" stans had ik bij Ali besteld, ik vind hem zo gaaf!Ik kom gauw langs op jullie blog, heb een hoop gemist vrees ik....
Bedankt voor je bezoekje!
Liefs,
Wendy

Kleuren met potloden - verjaardag
Just us girls -birthday 
Crafty Sentiment designs - Anything goes
Seize the birthday - Make us laugh

15 opmerkingen:

 1. Fijn dat je weer terug bent Wendy, en wat een prachtige kaart. Ik hoop dat het nu weer goed gaat met je.
  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je weer terug bent Wendy! :-D
  Ik heb je gemist hoor.
  Je kaart is weer superleuk.
  Ik hoop dat het verder goed met je blijft gaan.
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je weer terug bent in blogland. Gelukkig dat het weer beter met je gaat en je inspiratie hebt. Kunnen we je mooie creaties weer zien op het blog. Je hebt een prachtige kaart gemaakt met die schattige nijlpaardjes. De mal van Ali is ook super mooi. Misschien weer eentje om aan mijn lijstje toe te voegen. Hihihi.

  Lieve Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig ook dat je meedoet met de Challenge van Kleuren met potloden.

   Lieve Groetjes, Astrid.

   Verwijderen
 4. Welkom terug!!! En niet zomaar terug maar met een prachtige kaart.... De stans van Ali is werkelijk schitterend en ook de nijlpaardjes zijn heel leuk!
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very cute card those hippos are adorable I like that happy birthday cut out also. Thanks for joining in at jugs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom terug. Fijn dat het beter met je gaat. Wist ook niet dat je ziek was.
  Kaart ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ik heb je gemist hoor en ook je mooie kaartjes, dus extra fijn dat je weer terug bent in blogland! Soms gebeuren er dingen die de aandacht vragen, het is a part of live, heel fijn om te lezen dat het nu weer goed met je gaat! En je prachtige kaartje.....of je niet weg bent geweest! Gave mallen bij Alie hè en wat een super leuk schudkaartje heb je gemaakt! Tot de volgende post Wendy!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik miste je zeker in blogland. Ik schrik dat het al een jaar geleden is. Voor mijn gevoel is het een paar maanden geweest. Ik hoop dat het niks ernstigs was ben wel heel blij te lezen dat het nu goed met je gaat. Jeetje meid wat een comeback, je kaart is met één woord geweldig.
  Het is zeker een toffe mal.

  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Glad that you feel better and that you feel well enough to be making cards! And a cute and adorable card, too! Love the muted, soft colors and the hippos look totally adorable! Thank you so much for joining us at Seize the Birthday challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn dat je weer terug bent in blogland, ik heb terug gekeken bij je vorige bericht en het is inderdaad een jaar geleden.. wat gaat dat snel hè. Hopelijk was het niks ernstigs, gelukkig gaat het nu weer goed met je zo te lezen! Hopelijk mag dit ook zo blijven en kunnen we weer heerlijk gaan genieten van jou mooie kaartjes. Deze is ook weer prachtig, heel leuk gemaakt!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat naar dat je ziek ben geweest en zo te lezen ook lang, hopelijk gaat het nu helemaal goed! Fijn dat je weer aan bloggen toekomt. Je kaart is een plaatje, ik zag hem al op IG, zo lief en mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Welkom terug! Ik heb regelmatig teruggekeken op je blog, want dacht dat ik je creaties niet voorbij had zien komen. Nu begrijp ik waarom. Fijn dat je weer 'de oude' bent. En je bent het nog niet verleerd hoor: wat is je kaartje leuk!
  Zie trouwens dat je kids ook aardig doorgroeien :)

  xxx Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat je terug bent Wendy. En wat een leuke kaart, prachtig deze stans.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dát klinkt heftig Wendy maar gelukkig ben je er weer met een beeldige
  shaker! Hoop dat het vanaf nu goed met je blijft gaan zodat we je énige creaties weer regelmatig kunnen bewonderen.
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen